Hlavní obsah

Cruise se ožení s Holmesovou 18. listopadu v Itálii

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Tom Cruise a Katie Holmesová se vezmou 18. listopadu v Itálii. Zprávu oficiálně oznámila mluvčí páru. Podle informací magazínu People jsou snoubenci s Itálií neodmyslitelně spjatí. Na jaře loňského roku se tu poprvé objevili jako pár a 29. dubna při předávání cen David di Donatello Cruise přiznal, že s Holmesovou chodí.

Článek

Čtyřiačtyřicetiletý Cruise a o sedmnáct let mladší Holmesová se měli původně brát ve vile George Clooneyho, tuto informaci však nepotvrdili. "Čekali se svatbou, až se narodí dcera Suri. Přišla na svět před půl rokem, takže je nejlepší čas, aby se vzali," uvedla mluvčí s tím, že budoucí manželé chtějí mít dceru na svatebním obřadu při sobě.

"V mnoha věcech se cítíme, jako bychom byli dávno manželé. Vím, že jsem se ženou, s níž chci prožít zbytek života. Svatba už proto bude jen takový večírek, třešnička na dortu," prozradil magazínu People sám Cruise.

Pár minulý týden požádal svého blízkého přítele Giorgia Armaniho, aby pro Katie navrhl svatební róbu. "Katie nyní křižuje Paříž, kde nakupuje, a Itálii, kde se setkala s Armanim a kde vybírá nejlepší místo ke svatbě," dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Související články

Cruise s Holmesovou drží dcerku v utajení

Kde je Suri? ptá se americký tisk poté, co se na stránkách společenských časopisů objevily fotografie nejčerstvějších novorozenců slavných rodičů. Jen Suri,...

Výběr článků

Načítám