Hlavní obsah

Brad Pitt je v posteli velmi průměrný

Celebritám v americké metropoli celuloidových snů zase běhá mráz po zádech ze strachu, že jejich image utrpí vážnou trhlinu. Přičinila se o to luxusní prostitutka, která působí pod pseudonymem Olivia. Vydala totiž knihu vzpomínek Hooking Up, v níž se nejen chlubí, že poskytla služby největším filmovým hvězdám, ale prozrazuje pikantní detaily o jejich sexuálních dovednostech i mužných kvalitách.

Článek

Modrooká blondýnka Olivia, která své služby inzeruje ve večerníku Los Angeles Express pod dráždivým sloganem Hot Girl, Hot Massage, prozrazuje, že jednou její nabídky využil i partner Angeliny Jolieové, hollywoodský krasavec Brad Pitt.   "Anonymně zavolal na můj pracovní mobil a požádal, abych přijela do Malibu," uvádí. "Řekl jen jméno ulice a dodal, že bude čekat před domem. Teprve na místě jsem poznala, že klientem není nikdo jiný než legendární Brad Pitt."

Z nadsamce se vyklubal průměr

Olivia nezakrývá, že se jí rozbušilo srdce vzrušeným očekáváním. "Sex s Bradem Pittem je i pro zkušenou callgirl něčím výjimečným," přiznává, dodává však, že nakonec byla zklamaná.

"Pod skvělým zevnějškem se neskrývá nic jiného než tuctový chlap," konstatuje. "Jeho mužství nepůsobilo nijak oslnivě, označila bych ho za běžný průměr." Ani na samotném aktu prý nebylo nic romantického, probíhal čistě na obchodní bázi a trval jen krátce. "Pak mě Brad vtiskl do ruky 500 dolarů a posadil do taxíku," dodává.

Schwarzenegger a Nicholson jsou jedničky

Jako ženu ji víc zaujal bývalý představitel Terminátora a současný kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger. Má podle Oliviiných slov nejen báječně vypracovanou postavu, ale přesně věděl, co žena po partnerovi chce.

"Prožili jsme spolu natolik vášnivou a bláznivou noc, že jsem po něm vůbec nepožadovala honorář," prohlašuje. Neméně ji okouzlil i Jack Nicholson, který věrný své pověsti si přivedl s sebou další společnici.

"S ní jsme se pak věnovali sexu ve třech, Jack se ani v posteli, ani při placení neprojevil jako skrblík - byl k neutahání a nakonec mi vtiskl do dlaně celou tisícovku."

Nesmírně milý, jak říká, je i Matt Le Blanc, známý z kultovního seriálu Přátelé. Na rozdíl od Nicholsona si zřejmě příliš nevěřil, a tak si přivedl na pomoc přítele. "Škoda, že byl tak zdrogovaný, že si nic nepamatuje a už víckrát se neobjevil," lituje Olivia.

Van Damme sází na akrobacii

Pověsti akčního hrdiny, kterého ztělesňuje před kamerou, zůstává  věrný svalovec Jean-Claude van Damme i při erotických hrátkách.

"Cítila jsem se při aktu, jako kdybychom předváděli akrobatické číslo v cirkuse," stěžuje si Olivia. Jako slavnější hollywoodští kolegové rovněž neměl zájem o sex ve dvou, ale současně s ní pozval i několik dalších slečen na telefon a callboyů.

"Postupně nás vystřídal všechny, bez ohledu na pohlaví," informuje Olivia o průběhu večírku.

Reklama

Související témata:

Související články

Rodiče Brada Pitta pohrdají Angelinou

Bezohledná, zbrklá, netaktní. Přesně to si myslí rodiče Brada Pitta o Angelině Jolie. Herec se přitom rozhodl, že nedaleko domova svých rodičů ve Springfieldu...

Výběr článků

Načítám