Hlavní obsah

Lollobrigida si bude brát o 34 let mladšího

Právo, DPA, nek

Italská filmová diva Gina Lollobrigida se bude ve svých 79 letech podruhé vdávat. Tentokrát je jejím vyvoleným o 34 mladší španělský podnikatel Javier Rigau Rafols, s nímž udržuje vztah již 22 let.

Článek

"Javier je vášnivý jako všichni Španělé. A to mne okouzlilo," svěřila se Lollobrigida, která se dnes věnuje fotografování a sochařství. S Rafolsem se poznala v Monte Carlu a byla to prý láska na první pohled. Podle italského listu La Stampa by svatba měla být církevní a pravděpodobně se uskuteční v listopadu nebo prosinci v New Yorku.

"Budeme se brát ve Spojených státech, protože tady v Evropě nemáme dost klidu. Telefony zvoní bez přestání," potvrdila Lollobrigida televizní stanici Canale 5.

"Javier je mladý, veselý a inteligentní. Dobře si rozumíme a vůbec nepociťujeme, že je mezi námi takový věkový rozdíl. To překvapuje jiné, nás ale ne," dodala.

Španělský deník Hola! zjistil, že Rafols daroval své lásce zásnubní prsten s šestatřicetikarátovým smaragdem. "Měla jsem vždy slabost pro mladší muže, protože jsou velkorysí a nemají žádné komplexy," přiznává Lollobrigida, jež byla v letech 1949 až 1971 provdaná za jugoslávského lékaře Milka Skofiče.

Lollobrigida prorazila do filmového světa v roce 1952, když si po boku Gérarda Philippa zahrála ve slavném snímku Fanfán Tulipán. Celkově natočila přes 60 filmů. Nejvíce však v paměti diváků zůstala zřejmě jako krásná cikánka ve filmu Zvoník od Matky Boží z roku 1956, kde hrála s Anthony Quinnem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám