Hlavní obsah

Před branami finále Superstar zůstali Parči a Hlávková

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pondělní vyřazování, které bylo posledním před počátkem samotného finále soutěže Česko hledá Superstar, se stalo osudným dvěma mladým zpěvákům. Sítem semifinále neprošli Jaroslav Parči a Petra Hlávková, kteří dostali od diváků nejnižší počet hlasů a nepodívají se tak do samotného finále soutěže.

Článek

Petra Hlávková zpívala mezi šesti dívkami jako druhá a vybrala si velmi těžkou písničku od Victorie - Hotel California. Porotu svým výkonem nenadchla. Eduard Klezla dokonce řekl: "...To, že nezpívate dobře, to není podstatné. Ten výkon nebyl až tak špatný, ale na mě působil, že nevím proč vlastně zpíváte." Servítky si nebral ani Ondřej Hejma: "Já se obávám, že s tímto výkonem do dějin kultury nevstoupíš. Vybrala sis těžkou písničku, která je plná textu a ten je složitej. Nebyl jsem si jistej, že víš o čem zpíváš. Tohle nebyla Californie, tohle bylo to Brno.

Jaroslav Parči si vybral píseň Robbieho Williamse - She´s the one. Zazpíval ji poměrně dobře a procítěně, ale porota se opět příliš nerozplývala. Klezlovi vadilo Parčiho neustálé kopírování jiných interpretů, nicméně do finále dle něj zpěvák i tak patřil. Hejma Parčiho stále ještě "nenašel" a už k tomu nebude mít ani příležitost.

Příštím týdnem se rozjíždí finále soutěže, do kterého se probojovalo po pěti talentech od každého pohlaví. Každý týden se pak se svým velkým snem jeden z nich rozloučí.

Reklama

Související články

Superstar kraluje sledovanosti

Nejsledovanějším nezpravodajským pořadem víkendu se stal pořad Česko hledá Superstar III s více než 2 milióny diváků. Dobře si vedli i Ztraceni a na ČT1...

Soukup a Osvaldvová si pochvalují SuperStar 3

Soutěžní kola reality show Česko hledá SuperStar sleduje i někdejší člen její poroty, hudební skladatel Ondřej Soukup. Zkušený profesionál tvrdí, že úroveň...

Výběr článků

Načítám