Hlavní obsah

Kotkovi se stýská po Snowboarďácích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Na svůj věk si osmnáctiletý herec Vojtěch Kotek vyzkoušel už řadu rolí. Ve filmu byl snowboarďákem, rafťákem a nově také podvraťákem. V seriálu Pojišťovna štěstí ho diváci znají zase jako Ondru Jánského, mladého sympatického kluka, který má hlavu plnou nápadů.

Článek

Loni v září si Vojta Kotek vyzkoušel na jeden jediný den práci primátora hlavního města Prahy. Když se teď nedávno sešel při křtu DVD Rafťáci s Pavlem Bémem, při vzpomínce na osudný den řekl, že by primátorem rozhodně nikdy být nechtěl. "Tahle práce není nic pro mě, i když tvrdím, že vyzkoušet se má všechno. Nerozhodl jsem se ještě, co přesně chci v budoucnu dělat, mám na to čas. Herectví mi toho zas tolik nedává a taky to není úplně nejjistější povolání, ale určitě bych chtěl dál dělat něco u filmu. Láká mě třeba režie. A když se to nepovede, tak pomocná režie. Anebo jakákoliv jiná činnost spojená s natáčením," řekl Kotek.

Prvního listopadu bude mít premiéru nový český film režiséra Karla Janáka Ro(c)k podvraťáků, kde se Kotek objeví jako mladý, drzý muzikant, který je bez peněz a potřebuje s ostatními kluky z kapely sehnat peníze na nástroje.

"Tenhle film mě bavil ze všech nejvíc, možná je to tím, že je teď nejnovější, ale jisté je, že je také úplně jiný než ty dva předešlé," řekl Kotek. "Je to jeden z mála filmů, který je skutečně pravdivý, a kde jsem se ztotožnil se svojí rolí. Ještě jsem ho neviděl úplně celý, tedy tu definitivní verzi, ale už teď jsem spokojený. Co se týče natáčení, tak mě ale nejvíc bavili Snowboarďáci. Jednak jezdím na snowboardu a jednak to bylo poprvé, co jsem točil s Karlem Janákem. A taková atmosféra, která tam byla, už se nikdy nevrátila ani na Rafťácích, ani na Ro(c)ku podvraťáků."

Reklama

Související články

Vojtěch Kotek není namyšlený

Sedmnáctiletý Vojtěch Kotek by mohl nosit nos pořádně nahoru. Stal se televizním Objevem roku, okouzlil ve filmu Snowborďáci i v televizním seriálu Pojišťovna...

Vojta Kotek by jel klidně i na Sibiř

Rafťák Vojta Kotek (18) si stejně jako mnoho dalších studentů užívá prázdnin, které mu nedávno začaly. Každý žák si tuto dobu řádně vychutnává a je rád,...

Výběr článků

Načítám