Hlavní obsah

Jennifer Lopezová zřejmě podvádí manžela

– LOS ANGELES
Novinky, Famous

U Jennifer Lopezové a Marka Anthonyho vládne tichá domácnost. Zpěvačka a herečka svého manžela vytočila choulostivými erotickými scénami, které předvádí ve videoklipu rappera LL Cool J. Navíc s vyvinutým krasavcem údajně svého muže podvádí.

Článek

"Byl u vytržení, když viděl Jennifer, jak dovádí s LL Cool J. Přišel na natáčení, se vším práskal a po chvíli odsud vystřelil jako raketa. Marc byl opravdu v ráži. Myslí si, že ho Jennifer s Jamesem Toddem Smithem, což je skutečné jméno LL Cool J, podvádí," prozradil novinářům očitý svědek přítomný na natáčení.

"Panuje mezi nimi očividná sexuální přitažlivost. Jen hlupák by si toho nevšiml. Na natáčení si to užívali až nadmíru, alespoň podle mého gusta. Myslím, že by si Jennifer měla uvědomit, s kým žije," pustil do světa Marc Anthony, který si hollywoodskou hvězdu vzal v roce 2004.

LL Cool J ale všechno vidí jinak. "Prostě se s Jennifer scházíme pracovně. Výtečně se nám spolupracuje a když přišel její manžel na natáčení, museli jsme se věnovat jeden druhému. Zdržel se jen pár minut a hned odešel," popisuje natáčení James.

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Lopezová je prý kněžkou woodoo

Sotva americká zpěvačka Jennifer Lopezová (37) soudním zákazem znemožnila prvnímu manželovi, aby zveřejnil pikantní detaily o jejich soužití, začal o ní bývalý...

Jennifer Lopez je údajně těhotná

Americký zpěvák Jess McCartney se prořekl během rozhovoru a vyzradil, že jeho kolegyně Jennifer Lopezová je těhotná. Hispánská kráska šťastnou novinu přitom...

Výběr článků

Načítám