Hlavní obsah

Maláčová nemá ráda umělé missky

Ředitelka soutěže Česká Miss Michaela Maláčová (35) se byla podívat v Los Angeles na Miss Universe, aby viděla, jaké soutěže krásy dělají ve světě.

Článek

"Nyní na sebe v soutěžích o nejkrásnější dívku v jednotlivých zemích světa narážejí dva proudy. Jeden prosazuje ty vysoké téměř vychrtlé dívky a ten druhý naopak ty plnější. Například ve Španělsku hodně hubené krásky už odmítají. Na Miss Universe v Los Angeles mě velmi překvapilo, že missky z různých koutů světa měly všechny možné úpravy zevnějšku, obličeje a těla, včetně těch z oblasti plastické chirurgie. Já sama tento trend nevidím ráda, protože je to pak soutěž umělých výtvorů, které se v reálném životě nikde nepohybují a nemají s ním nic společného. Přesto je zatím chápáno ve světě jako vysoká profesionalita mít dokonalý zevnějšek, byť třeba upravený chirurgy. Já si zakládám na tom, že naše soutěž Česká Miss je soutěží přirozené krásy, šarmu a inteligence," říká Michaela Maláčová.

Dcera Anabell je už cestovatelkou

Michaela Maláčová se v létě jela podívat nejen do Hollywoodu na Miss Universe, ale také se svým partnerem a dcerou Anabell ve Spojených státech prožila dny oddechu.

"V Americe jsme si pobyli poměrně dlouho. Máme tam zázemí, protože můj partner tam studoval a pracoval. Takže tuto cestu jsme spojili s návštěvou Kalifornie, Los Angeles a pak dalšími městy. Holčička je z nás tím nejlepším cestovatelem. Vůbec jí nevadí létat, nepůsobí na ni posuny času, vždycky se to nějak srovná. Všude jí chutná, všude je nadšená, je nám zkrátka v cestování příkladem. Však s ní také všude cestuji a těším se, že budu cestovat i v budoucnu," usmívá se šťastná a úspěšná maminka malé Anabell narozené letos v lednu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám