Hlavní obsah

Superstar opustila další čtveřice mladých talentů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pondělní večer se stal osudným pro další dvě dvojice soutěžících. Těm diváci neposlali tolik hlasů, kolik by bylo k postupu nezbytné a v letošním ročníku soutěže Česko hledá Superstar tak zbylo již jen šest mužských válečníků a šest odvážných Amazonek. Nemohu se však ubránit pocitu, že něco té letošní soutěži chybí. Že by velké osobnosti?

Článek

Ze slečen vypadla jako první a na posledním osmém místě se tak mezi dívkami umístila Eliška Faicová z Českých Budějovic, kterou vypadnutí dohnalo k slzám. Song Catch od skupiny Kosheen se jí dle diváků nevydařil.

Osmé nepostupové místo mezi mladými muži musel přijmout za své Jan Kříž, který přijel stejně jako Eliška Faicová z Českých Budějovic. Křížovi se stala osudná skladba Proklínám od Janka Ledeckého.

Vyřazení ze sedmého místo neminulo Evu Krutákovou, která už to měla lehce nahnuté minule. Nepomohla jí ani poměrně vypilovaná angličtina v songu Rome wasn't built in a day od skupiny Morcheeba.

Posledním čtvrtým vyřazeným se stal Robert Daniel, který svůj odchod ze soutěže nesl se ctí. Svým opakovaným podáním skladby You´re the first, the last, my everything, jejíž autorem je Barry White, přiměl Daniel k slzám i poslední soutěžící, kteří se ještě do tohoto momentu drželi. Danielova angličtina byla sice tragická, ale zdařilou imitací originálu se to možná dalo opomenout. Diváci byli ovšem jiného názoru.

Reklama

Související články

Superstar kraluje sledovanosti

Nejsledovanějším nezpravodajským pořadem víkendu se stal pořad Česko hledá Superstar III s více než 2 milióny diváků. Dobře si vedli i Ztraceni a na ČT1...

Výběr článků

Načítám