Hlavní obsah

Soukup a Osvaldvová si pochvalují SuperStar 3

Soutěžní kola reality show Česko hledá SuperStar sleduje i někdejší člen její poroty, hudební skladatel Ondřej Soukup. Zkušený profesionál tvrdí, že úroveň soutěžících je vyšší než v předchozím ročníku.

Článek

"Nemám moc volného času, a tak jsem zatím viděl pouze jedno kolo. Dovoluji si ale tvrdit, že v letošní SuperStar mají lepší zpěváky, než jaké jsme měli možnost oceňovat my. Jaký ale bude mít letošní kolo přínos pro českou populární hudbu, to vůbec netuším," říká Ondřej Soukup. "Napadá mne hlavně otázka, jak dalece může uspěje vítěz letošní SuperStar, až se stejně jako jeho předchůdci vydá na sólovou dráhu. Mám dojem, že prostor na naší popové scéně už je hodně zaplněn. A on nebo ona si bude muset najít nový prostor a publikum," dodává.

Gábina Osvaldová už si našla svého koně

Vyřazovací kola soutěže neunikly ani pozornosti Soukupovy manželky Gábiny Osvaldové. Názory renomované textařky se ovšem s hodnocením jejího chotě trochu rozcházejí.

"Nemyslím, že jsou ve třetí sérii lepší soutěžící, než byli minule. Rozhodně se to netýká holek. Osobně mám vytipované tři nadějné kluky, ale ještě pořád čekám, jak se předvedou. U jednoho jsem si ale jistá, že je výbornej," prozradila.

"Na rozdíl od Ondřeje si nemyslím, že je v Čechách malý prostor pro nové zpěváky. Nových pěvců, kteří vzešli ze SuperStar, tady zase tolik není," usmála se textařka.

Televize Nova při třetí řadě soutěže Česko hledá SuperStar nabídla Gábině Osvaldové i jejímu muži Ondřeji Soukupovi místa v porotě. Oba ale odmítli.

"Nabídku jsme s manželem skutečně dostali, ale oba jsme ji svorně odmítli. Osobně se domnívám, že by v porotě samozřejmě měli zasedat erudovaní lidé, kteří dané problematice rozumějí. Na druhé straně by ale mělo jít i o lidi mladší, než jsme my," vysvětlila textařka.

Občas prý měli s manželem v době svého porotcování pocit, že k soutěžícím mluví ze záhrobí.

"Když jsme třeba řekli jméno slavné šansoniérky Edith Piaf, tak na nás jenom koukali, nechápali a vypadalo to, že si snad myslí, že se to maže na chleba. Prostě si myslím, že příchod mladších porotců by byl příjemným zpestřením jak pro diváky, tak určitě i pro soutěžící. Proto jsme účast v porotě odmítli," dodává Osvaldová.

Anketa

Souhlasíte, že jsou letos soutěžící lepší zpěváci?
Ano, letos je konkurence velmi vysoká.
53,9 %
Ne, nejsilnější byla první řada.
21,8 %
Ne, nejsilnější byla druhá řada.
1,6 %
Nevím, nesleduji to.
22,7 %
Celkem hlasovalo 4223 čtenářů.

Reklama

Související články

Superstar kraluje sledovanosti

Nejsledovanějším nezpravodajským pořadem víkendu se stal pořad Česko hledá Superstar III s více než 2 milióny diváků. Dobře si vedli i Ztraceni a na ČT1...

Výběr článků

Načítám