Hlavní obsah

Czadernová se chystá na Miss Intercontinental

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Další z finalistek Miss ČR 2006 Renáta Czadernová se připravuje na světovou soutěž Miss Intercontinental. Ve středu si proto vybrala v butiku Taiza patery šaty, v nichž bude Českou republiku reprezentovat na finále soutěže 15. října na Bahamách.

Článek

V pražském butiku si Czadernová vybrala šaty v letních barvách žluté a růžové. Rovněž zvolila skořicové šaty s třpytivými kamínky, v nichž se finalistky promenovaly už při finále české soutěže krásy. Dlouhá róba ve žluté barvě je jednoduchá, vrchní díl upnutý na tělo s rozevlátou průhlednou sukní. Dále zvolila troje krátké šaty, kromě růžových a žlutých bez ramének ještě světle krémové. "Volila jsem spíš jednoduchý styl, kterým se toho nedá moc zkazit," řekla druhá vicemiss.

Na finále mezinárodní soutěže krásy se prý nijak nepřipravovala. "Myslím, že velké přípravy asi nejsou potřeba. Strávíme tam pouze týden, kdy se nejspíš budeme učit choreografii a asi se uskuteční soutěž v národních krojích, protože ty musíme mít s sebou," dodala. Chce se chovat hlavně přirozeně a užít si bahamskou exotiku. "Na Bahamy se asi jen tak nepodívám - kdo ví, jestli vůbec někdy. Asi nebudeme mít moc času a příležitostí si prohlédnout tamní prostředí, ale doufám, že pro nás zorganizují nějaký výlet," přála si Czadernová.

Svou kariéru ale vidí jinde než v modelingu, v němž většina finalistek soutěží krásy pracuje. "Modeling zřejmě úplně neopustím, ale radši bych se prosadila v mediální sféře. Novinařině bych se chtěla věnovat celý život," podotkla studentka Fakulty humanitních studií na Karlově univerzitě, která má za sebou praxi v ostravském studiu České televize a v současné době natáčí reportáže do pořadu Extra na TV Prima. "Do budoucna by mě lákalo pracovat i v novinách, ale spíš než politiku bych chtěla zkusit třeba soudy," prozradila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám