Hlavní obsah

Beckhamovi se stěhují do Spojených států

Novinky, Famous

David a Victoria Beckhamovi se s dětmi stěhují do Ameriky. Na rozdíl od původního plánu usadit se v Los Angeles, jim nyní učarovalo východní pobřeží. Poblíž města Hamptons hledají vhodný dům, zároveň se poohlíží po školách, které by navštěvovali jejich tři synové.

Článek

"Mají nakročeno stát se americkými idoly. Oba jsou rozhodnutí splnit si svůj sen a prorazit v USA," sdělila časopisu People blízká přítelkyně Victorie, která si nepřála uveřejnit jméno. "David se netají láskou k Americe. Je celý pryč z toho, že by se ve Spojených státech stal fotbalovou hvězdou, když skončí jeho kariéra v Realu Madrid."

"Nikdo nečeká, že by musel z Realu v lednu odejít. Ačkoliv ho poradci ujišťují, že v Evropě bude mít práci minimálně ještě v následujících dvou sezónách, hledá si útočiště v Americe. David je tam velkou celebritou, z čehož by mohl po ukončení fotbalové kariéry ještě dlouho těžit," dodal zdroj blízký Beckhamům.

Stejně tak Victoria už se nemůže dočkat, až se usadí v USA. Věří, že ji tam čeká práce. "V Americe je nespočet možností, jak se uplatnit. Pracuji společně s bývalým manažerem Spice Girls Simonem Fullerem na vlastní reality show ze světa módy. Mají o ni zájem především americké televizní stanice," dodala Beckhamová.

Reklama

Související témata:

Související články

David Beckham miluje vaření a uklízení

David Beckham nevyniká pouze skvělou kopací technikou. Rozjet se dokáže také u kuchyňské linky. Manželka Victoria Beckhamová na fotbalistu práskla,...

Victoria Beckhamová nosí kalhoty po synovi

Příkaz módních tvůrců, podle nichž je ideálem ženské krásy chorobná vychrtlost, vzala příliš doslova zpěvačka Victoria Beckhamová. Díky dietám zhubla...

Výběr článků

Načítám