Hlavní obsah

Důchodce spadl při zalévání do díry, byl v ní čtyři hodiny

– SPOKANE

Sedmdesátiletý Albert Hughes z městečka Spokane v americkém státě Washington byl uvězněn v díře na své zahradě po dobu čtyř hodin. Vysvobození s sebou přinesla až pošťačka, která zahlédla mužovu nohu, jak trčí ven z díry. Sedmdesátiletý muž právě nastavoval hadici do zahradních ostřikovačů, když po hlavě spadl do úzké šachty, ve které byl vodoměr.

Článek

Pošťačka Janelle Mauryová chtěla muži doručit dopisy a místo toho spatřila jeho boty čouhající z díry a zaslechla jeho volání o pomoc. Dle deníku Mirror Mauryová prohlásila: "Jeho chodidla byla takřka na úrovní země, ale to bylo asi tak vše, co jsem viděla. Teprve když jsem byla blíže, tak jsem viděla, že je v šachtě opravdu celý. Nemohla jsem uvěřit tomu, že se nacházel hlavou dolů takhle dlouho."

Žena neváhala a zavolala pohotovostní službu, jelikož nevěděla, jak muže vytáhnout. Ani přivolaní záchranáři však nedokázali muže vytáhnout pouhýma rukama, a tak museli přes díru položit trojnožku, připojit k ní lano a to poté omotat okolo mužových nohou. Po několika momentech se jim nakonec povedlo důchodce zachránit. Muž byl po lékařském vyšetření propuštěn ještě téhož dne zpět domů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám