Hlavní obsah

Michael Jackson plánuje nový Neverland v Irsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DUBLIN

Život na příliš žhavé půdě Bahrajnu už bývalého krále popu Michaela Jacksona omrzel. Osmačtyřicetiletý zpěvák tráví v poslední době stále více času v Irsku a nijak se neskrývá úmysly, že by se rád v zemi usadil natrvalo.

Článek

Pro začátek by zde rád vybudoval alespoň obdobu populárního Neverlandu, ranče spojeného se zábavním parkem, jaký vlastnil v Kalifornii. Náklady na jeho výstavbu, činí zhruba 635 miliónů dolarů. Otázkou však je, kde zpěvák vezme potřebné prostředky.

Byly to totiž právě finanční problémy, které ho přinutily uzavřít původní Neverland, zbavit se zvířat, která byla jeho hlavní atrakcí, a propustit většinu zaměstnanců ještě předtím, než v srpnu došlo v jeho areálu k ničivému požáru. Navíc na Jacksona, který se vinou vleklého procesu kvůli údajnému sexuálnímu obtěžování nezletilců i chybnými kroky v hudebním podnikaní ocitl téměř na mizině, ze všech stran útočí věřitelé a finanční kompenzaci od něj vyžaduje i exmanželka Debbie Roweová.

Ale i kdyby měl dostatek prostředků, nepokládají mediální experti stavbu nového Neverlandu za šťastný nápad. Právě tady totiž měl podle obžaloby pohlavně zneužívat malé chlapce, a i když soud ho nakonec označil za nevinného, jeho pověst zůstává nadále pošramocena.

Reklama

Výběr článků

Načítám