Hlavní obsah

"Mrtvá" dívka vyděsila své příbuzné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VITORIA

Brazilská dívka šokovala svou rodinu tím, že se ukázala živá a zdravá týden po svém pohřbu. Osmnáctiletá Maria Fabiana Francová vyděsila příbuzné, kteří si mysleli, že je přišel vyděsit duch. Dívku dokonce odmítli do domu vpustit a zavolali policii.

Článek

Osmnáctiletá Maria Fabiana z města Vitoria byla pohřešována dva týdny, když její sestra Adriana Lacerda špatně identifikovala tělo cizí ženy jako svou sestru.

Adriana Lacerda prohlásila: "Ta mrtvá dívka byla byla úplně identická jako má sestra. Dokonce měla stejnou jizvu na stejném obočí!"

Čekalo se na příjezd policie

Tělo bylo pohřbeno v rodinném hrobě a když se osmnáctiletá Maria Fabiana o týden později ukázala, tak všichni stále truchlili. Policejní mluvčí řekl deníku Noticias Populares: "Rodina byla šťastná a vyděšená v ten samý moment. Nepustili ji dovnitř až do chvíle, kdy jsme přijeli. Mysleli si, že vidí ducha."

Maria Fabiana řekla policii, že utekla se svým přítelem, ale nakonec se musela vrátit domů, jelikož byl její přítel zatčen policií. Identita mrtvé ženy se prošetřuje.

Reklama

Související témata:

Související články

Duch pomohl osvobodit podezřelou z vraždy

Dva dopisy, o kterých bylo prohlášeno, že byly nadiktovány duchem, osvobodily ženu podezřelou z vraždy. Stalo se tak v Brazílii v městě Viamao. Dopisy byly...

Angličanka prý vyfotila v televizi ducha

Tracey Taylorová z britského Wiganu tvrdí, že má v televizi ducha. Toho prý objevila její malá dcera. Žena svou ratolest vyfotila, jak oprašuje televizi. Když...

Výběr článků

Načítám