Hlavní obsah

Britka porodila pět dětí v průběhu jednoho roku

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Porod pěti dětí v průběhu deseti měsíců patří mezi kuriózní případy. Rachel Reidfordová z Londýna však patří mezi ty ženy, které s plodností problémy nemají, neboť necelých deset měsíců po porodu dvojčat přivedla na svět trojčata. S přítelem Rickem Jonesem trojnásobný dáreček vůbec nečekali.

Článek

Lékař sdělil Rachel, že je opět těhotná, jen měsíc po prvním porodu. Dvojčátka Elliot a Evie měla dostat jediného bratříčka či sestřičku. Jenže vyšetření neodhalilo další dvě embrya, takže pro rodiče i lékaře nakonec příchod trojčat představoval zázrak. "Ty děti pořád lezly a lezly. Nemohla jsem vůbec uvěřit tomu, co se to se mnou děje. Byla to nejhorší noc mého života, a zároveň ta nejlepší," svěřila Rachel britskému listu Mirror.

Když se děti začaly drát na světlo světa, myslela si matka, že je teprve v sedmém měsíci těhotenství. Avšak ve skutečnosti byla již ve 43. týdnu těhotenství. První se cpal ven Harry, který vážil něco přes dvě kila. Další dva synové přišli na svět po chvíli. "Harry už nechtěl čekat. Sotva sanitka zastavila u nemocnice, byl na světě," vyprávěla Reidfordová, která trojčata porodila na parkovišti. Porodní asistentka v sanitním voze zjistila, že uvnitř jsou další dva chlapečci. Za chvíli pomohla na svět Alfiemu a Billymu.

Třetí dítě bylo zkroucené pod žebry

"Myslela jsem, že je po všem. Ale sestra řekla, že není spokojená a potřebuje udělat scan. Pak uviděla Alfieho. Porodila jsme ho a lékaři znova vyšetřili břicho. A řekli mi: Máme pro vás ještě jedno malé překvapení. Pak se narodil Billy. Byl zkroucený pod mými žebry celé těhotenství. Bylo to neuvěřitelné," vzpomíná Rachel.

Porodní asistentka Kathryn Jenningsová předvedla úctyhodný výkon. Přivedla na svět trojčata v sanitním voze.

Reklama

Související témata:

Související články

Žena v 62 letech porodila dvanácté dítě

Má dvacet vnoučat a tři pravnuky. Před třemi lety přivedla Janice Wulfová (62) na svět jedenáctého potomka, synka Iana. Britce posedlé mateřstvím však...

Nevěděla, že je těhotná, porodila dvojčata

Žena porodila dvojčata jen několik hodin poté, co zjistila, že je těhotná. Šokovaná Carly Colemanová z anglického města Hailsham porodila nejdříve tříkilovou...

Devítiletá brazilská holčička porodila

Devítiletá holčička z indiánského kmene Apurina v brazilské Amazonii porodila dítě. Oznámily to místní úřady, které zároveň zahájily vyšetřování, zda nebyla...

Výběr článků

Načítám