Hlavní obsah

Dara Rolins spadla z pódia a skončila v nemocnici

Dara Rolins při svém pátečním koncertu v Košicích spadla z dvoumetrového pódia. Skončila v nemocnici s pohmožděným bokem, naraženými žebry a naštípnutým zápěstím, které jí lékaři dali do sádry. Okraje pódia si Dara nevšimla, protože nebyl označen reflexní páskou.

Článek

Nehoda se paradoxně stala zrovna uprostřed písničky Andílku můj. Při náhlé změně osvětlení zpěvačka vykročila do prázdna a zřítila se na dlažbu. Mikrofon však nepustila a po chvilce v zákulisí se vrátila dokončit koncert. Lékaře vyhledala až po poslední skladbě.

Díky rychlému ošetření se už o pár hodin později mohla zase postavit na jeviště, tentokráte v košickém Exit klubu, kde předvedla slíbenou improvizaci za doprovodu hudebníka Mariána Čekovského.

Nehodě se prý Rolins už jen směje, bolest ruky ustupuje a modřiny blednou. Při zpěvu jí sice trápí bolavá žebra, nicméně v turné věnovaném novému albu D1 pokračuje 33letá zpěvačka podle plánu.

Dnes Dary tutné pokračuje koncertem na Václavském náměstí, vstupenky tak jako u dalších koncertů budou zdarma. Více na http://www.dararolins.cz/ .

Reklama

Související témata:

Související články

Nová CD - Keane i Dara Rolins

Tento týden můžete v obchodech s hudebními nosiči aktuálně narazit na dlouho propíranou novinku Dary Rolins, britpopové Keane či australskou naději Wolfmother.

Výběr článků

Načítám