Hlavní obsah

Bezdomovec se za bankovkou vrhl střemhlav z mostu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MIAMI

Kvůli penězům by si i koleno nechal provrtat, říká české rčení, které nicméně sedí i na jednoho amerického bezdomovce. Díru do kloubu na dolní končetině si sice udělat nenechal, zato však kvůli dvacetidolarové bankovce (445 korun) skočil z 16 metrů vysokého mostu.

Článek

Bankovka sedmačtyřicetiletému Marku Giorgiovi z Palmetta uletěla, když přecházel most přes zhruba kilometr a půl širokou řeku, uvedl server Ananova. Bez váhání za ní skočil a musel nasadit pár mocných temp, aby ji v proudu dostihl.

Odvážného milce peněz pak vylovila a na břeh převezla loď rybářské a ochranářské komise, která po řece právě projížděla. "Dostal jsem své peníze zpět, to teda jo," prohlásil promočený chlapík poté, co jej zachránci předali lékařům.

"Dvacet dolarů je hodně peněz, když jste na dně," dodal na vysvětlenou. Skok střemhlav odnesl jen několika šrámy a modřinami, po krátkém lékařském ošetření byl však propuštěn.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám