Hlavní obsah

Ali Amiri se rozhoduje mezi hudbou a medicínou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Loňský finalista soutěže Česko hledá SuperStar Ali Amiri sice právě získal titul doktora medicíny, ale stále se nemůže definitivně rozhodnout, čemu dát v životě přednost. Prozatím se mu dařilo skloubit zpívání i medicínu dohromady. Stihl pracovat na svém CD A Piece Of My Heart i studovat. Teď by si ale rád našel ve svém oboru práci a současně má také v plánu vydat za pár měsíců nové CD.

Článek

"V žádném případě neplánuji, že bych pověsil zpěv na hřebík," tvrdí Ali Amiri. "Zpěv je součástí mého života a nechci se ho vzdát. Nějaký čas jsem se teď zpěvu věnoval a je načase se zase chvilku zabývat medicínou. Za měsíc už bych měl někde pracovat, ale prozatím ještě nevím s jistotou kde. Mám za sebou už nějaké pohovory, tak uvidíme. Teď hlavně přemýšlím, jak to budu kombinovat se zpěvem. Za pár měsíců už bych rád začal pracovat také na své nové desce, protože už mám napsané nějaké písničky. Budu to muset nějak skloubit."

Ali dostal během působení v soutěži SuperStar hodně přezdívek. Říká se mu perský princ, zpívající doktor, ale také lamač dívčích srdcí. Právě se ženami to má Ali ale úplně jinak, než si většina lidí myslí.

"Je úplně jedno, co komu povídám, protože novináři mě vždycky s někým dají dohromady. Stačí, abych se někde dal do řeči s nějakou dívkou, a už to vyjde na fotkách. Proto se mne holky možná bojí, myslí si, že mám kolem sebe spoustu žen, ale tak to vůbec není. Jsem spíše typ na dlouhý vztah, ale zatím jsem pořád nepotkal tu pravou," posteskl si Ali Amiri.

Reklama

Související články

Album vydává další SuperStar, Ali Amiri

Debutové Amiriho album je poseto hudbou a vokálním výrazem, který k rodilému Teheránci přirozeně patří. Romantické skladby ve středním a pomalém tempu jsou...

Ali Amiri nemá o sličné dívky nouzi

Zpívající "perský princ", lékař Ali Amiri (25) začal trochu pochybovat o dobrých úmyslech něžného pohlaví. Na celibát sice nepomýšlí, ale na dovolené, ze které...

Výběr článků

Načítám