Hlavní obsah

Anglie má nejsmolnější fotbalový tým na světě

– LONDÝN

Fotbalisté týmu z North Yorkshire jsou pravděpodobně nejsmolnějším týmem na světě. Vše začalo, když se ukázalo, že jejich domácí hřiště si na čas jejich ligového utkání s Dunnigtonem zamluvil někdo jiný. Žádné jiné hřiště nebylo v okolí k dispozici, a tak svůj domácí zápas museli hráči týmu Wills Bar FC odehrát jako hosté na domovském stadiónu Dunnigtonu. Ale tím vše pouze začalo.

Článek

Někteří hráči týmu Wills Bar FC říkají, že klub zřejmě po sérii posledních událostí opustí, informoval deník York Press. Manažer týmu, teprve dvacetiletý Steve Baxter řekl: "Jeli jsme tedy zápas odehrát k hostům a dostali jsme od Dunnigtonu nakládačku 8:0, takže když jsme se vraceli do šaten, tak nebyla nálada zrovna nejlepší."

Smůla touto nešťastnou shodou okolností však neskončila. Baxter pokračoval ve vyprávění nešťastného týmového příběhu: "Když jsme přišli do šatny, tak jsme zjistili, že všechny naše peněženky a mobilní telefony byly ukradeny."

Ani to však ještě není vše - v minulém týdnu byla vykradena auta čtyř hráčů tohoto týmu, zatímco bojovali na hřišti York´s Knavesmire. Baxter již jen nešťastně dodal: "Jsou to smutné události, několik hráčů mi už řeklo, že kvůli této situaci nebudou nadále hrát. V určitém momentě už prostě přestává být podobná shoda náhod vtipná."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám