Hlavní obsah

Britský herec chce založit spermobanku celebrit

Novinky, Famous
LONDÝN

Britský herec Rupert Everett se rozhodl ukončit hereckou kariéru a veškerou energii soustředit na svůj nový projekt - spermobanku celebrit. Hvězda filmu Jak je důležité míti Filipa je přesvědčená, že je na trhu obrovská mezera a že lidé po spermatu slavných osobností doslova prahnou.

Článek

"Je to potenciálně velice lukrativní oblast. Pustím se do podnikání naplno," prohlásil Everett. Zda chce filmovým krasavcům odebírat sperma osobně, nesdělil.

Každopádně už si mne ruce a mezi prvními herci, jejichž spermatem chce zahrnout svět, bude Brad Pitt. A následovat budou další. "Už se nemůžu dočkat, až si otevřu agenturu, která bude obchodovat se spermatem celebrit. Dokážete si to představit? Sperma Brada Pitta za tři milióny liber? A pak můžeme expandovat a nabídnout třeba vajíčka Angeliny Jolie. Jsem si jistý, že by za ně byly alespoň dva milióny."

Ačkoliv to může znít jako vtip, Everett myslí vše vážně. Zákazníky chce nalákat mimo jiné na to, že bude mít v nabídce pouze "hezké" osobnosti. "Je to super nápad a všem svým klientům mohu garantovat, že budou mít krásné děti," dodal herec.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám