Hlavní obsah

Orlando Bloom sní o prostém životě rybáře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský herec Orlando Bloom doufá, že jeho srdce, zlomené rozchodem s Kate Bosworthovou, vyléčí prostý život na Kajmanských ostrovech. Britský idol strávil v oblasti Karibiku během posledních dvou let hodně času a při filmování Pirátů z Karibiku ho okouzlilo klidné prostředí Kajmanských ostrovů.

Článek

"Rád bych si tu koupil nějaký dům," plánuje Bloom. "Je tu báječné klima a místní lidé jsou prostě báječní." Bloom dodává, že rozhodně nechce jen sedět a pozorovat východy a západy slunce v tropickém ráji. Podobně jako jeho postava ve filmu Haven si chce přivydělat jako rybář.

"Už jsem byl i v místních docích. Otec našeho scénáristy a režiséra mi zařídil, že jsem mohl čistit lodě a čistit ryby. Moc mě to bavilo. Dřív jsem o Kajmanských ostrovech nic nevěděl a teď jsem pochopil, že právě takový život, jaký bych vedl tam, se mi moc zamlouvá," tvrdí představitel Legolase z nesmrtelné trilogie Pán prstenů.

Reklama

Související témata:

Související články

Orlando Bloom se vrátil k exmilence

Herec Orlando Bloom se vrací ke své bývalé přítelkyni Kate Bosworthové, s níž se rozešel letos v únoru. Pár prošel mnoha útrapami, i přesto nakonec oba milenci...

Orlando Bloom nemá sílu na zahýbání

Kate Bosworthová se nemusí ani v nejmenším obávat o to, že by se jí její přítel Orlando Bloom snažil zahýbat. Na svých cestách za natáčením různých filmů...

Výběr článků

Načítám