Hlavní obsah

Schwarzenegger nelituje hříchů bouřlivého mládí

SACRAMENTO

Bývalý hollywoodský akční hrdina Arnold Schwarzenegger přísně dbá, aby po nástupu do funkce kalifornského guvernéra na veřejnosti působil jako seriózní konzervativní politik, ostře vystupující proti všem společenským výstřelkům. Naneštěstí právě v době, kdy vrcholí jeho kampaň za znovuzvolení, ho začínají pronásledovat hříchy mládí.

Článek

Přičinila se o to jeho někdejší intimní přítelkyně Barbara Bakerová svou životopisnou knihou Arnold a já: ve stínu rakouského dubu. O guvernérovi, s nímž se sblížila v roce 1969 během svých studií, osmapadesátiletá autorka mimo jiné píše, že byl sexuálně neukojitelný, rád si dopřál jointa a trpěl záchvaty žravosti.

"Jeho svaly přitahovaly ženy," vzpomíná. "Neustále byl obklopen houfem ctitelek, ochotných uspokojit jeho pohlavní chtíč, kdykoli chtěl. A to bylo vlastně téměř pořád," zdůrazňuje a uvádí, že se s ním neustále musela dívat na pornofilmy a kouřit s ním marihuanu...

"Joint v něm probudil hlad, a pak alespoň na chvíli místo sexuálním radovánkám holdoval orgiím v přejídání," dodává Barbara.

Zdálo by se, že dva měsíce před kalifornskými guvernérskými volbami si musí někdejší Terminátor nad obsahem knihy rvát vlasy. Ale právě naopak. Devětapadesátiletý Arnie se uvolil ke vzpomínkové knize napsat předmluvu, v níž omluvně konstatuje: "Teprve teď vidím, jak bolestným životním obdobím procházela v době, kdy jsme si byli blízcí."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám