Hlavní obsah

Slibujete často něco v opilosti? Pozor na to...

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Stává se vám někdy, že v podroušeném stavu někomu něco slíbíte a pak se ráno s děsem rozpomínáte, co jste si onoho večera naložili na svá bedra? Něco obdobného se stalo i hvězdě skupiny Oasis - Noelu Gallagherovi. Ten při jednom z rušných večírků řekl fotbalové hvězdě Paolo Maldinimu, že by chtěl, aby hrál v Manchesteru City a že by mu sám platil téměř 7 miliónů korun týdně. Maldini vzal však nabídku vážně.

Článek

Noel Gallagher sám sebe málem zbankrotoval tím, že Maldinimu nabídl velmi slušné platové podmínky, kdyby přestoupil do týmu Manchesteru City. Když si ovšem ráno uvědomil, že Maldini vzal jeho nabídku zcela vážně, tak mu značně zatrnulo.

Gallagher řekl: "V opilosti jsem mu slíbil, že když bude hrát za City, tak mu budu osobně dávat 150 tisíc liber týdně. Můj manažer mi pak ráno zavolal a řekl mi, že Maldini vzal mou nabídku zcela vážně. Musel jsem mu tedy zavolat, abych mu řekl, že já ne."

Pokud by nabídku osmatřicetiletý Maldini přijal, tak by během tří let přivedl frontmana skupiny Oasis na mizinu. Jeho majetek je totiž odhadován na 25 miliónů liber, které by vystačily právě na tři roky Maldiniho kouzel za Manchester City.

Reklama

Související témata:
Paolo Maldini

Související články

Noel Gallagher nenávidí děti

Frontman anglické skupiny Oasis Noel Gallagher nemá malé děti v lásce. Svěřil se serveru Ananova, že děti jsou odporní spratci a on je nemůže ani cítit. Noel...

Výběr článků

Načítám