Hlavní obsah

Česká republika má už i svou Miss Barbie

PRAHA

Se soutěžemi Miss se doslova roztrhl pytel a pozadu nechtějí být ani malé holčičky. o víkendu se tak v pražských Letňanech konaly dvě soutěže - Miss Barbie pro dívky ve věku 4-6 let a Miss My Scene pro slečny ve věku 7-10 let. V soutěži čekaly dívky podobné disciplíny jako v normálních soutěžích Miss, přehlídky v plavkách však byly ušetřeny.

Článek

Ze semifinálových kol postoupilo do finále 36 děvčátek z celé České republiky. Za podpory rodičů, diváků i poroty se v sobotu na pódiu holčičky představily a ve volných disciplínách předvedly, jak jsou šikovné. Zazněl zpěv, hra na flétnu či harfu, tančily se břišní tance, hip hop a nechybělo ani vystoupení mažoretky. Děvčátka dokázala, že jsou šikovná ale na svůj věk také pořádně odvážná.

Volné disciplíny byly opravdu pestré a malé finalistky často svými vystoupeními vyvolaly spontánní potlesk diváků. Programu se zůčastnili Tomáš Savka a Lucie Vondráčková, kteří dodávali malým slečnám sílu do "nelítostného boje". Vítězkou kategorie Barbie se stala Lenka Švejdová z Přerova. Mezi staršími dívkami pak dominovala Michaela Horvathová z Ostravy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám