Hlavní obsah

Zuzana Norisová má ráda roli hloupé letušky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Půvabnou herečku a zpěvačku původem ze slovenských Malacek Zuzanu Norisovou viděli televizní diváci v seriálu České televize Strážce duší a nyní ji mohou sledovat jako letušku v seriálu Primy Letiště.

Článek

"Je to krásná role, jakou jsem ještě nikdy nehrála. Představuji hloupou pipinu, které nakonec všechno projde. A takových jakoby bezelstných dívek je přece hodně. Mají to v životě spíš jednoduché," řekla Zuzana tiskové agentuře Korzo. "Moje hrdinka samozřejmě prožívá love story. Její okolí říká, že má pletky prostě se všemi. Ale naštěstí to v seriálu není tak docela patrné. Takže se v té v roli cítím docela dobře, i když jsou tací, kteří nechápou, jak mě může bavit hrát zdánlivou naivku," dodala.

Seriál Letiště je její parketou. Prý by mohla v reálném životě klidně být letuškou, protože ráda létá. "Ale vadí mi uniforma. V tom se moc necítím. Vždycky po natáčení se hned ráda převléknu do svých barevných hadrů," zdůraznila Zuzana.

Už brzy nezůstane jen u této role. "Také budu natáčet s panem režisérem Polesným televizní film Boží pole, v něm si zahraji policajtku Marušku, přísnou a nekompromisní. To bude zase něco jiného, ale já to beru také jako legraci," usmála se muzikálová hvězda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám