Hlavní obsah

Paris Hiltonová: Budu dobrou matkou

Novinky, Famous.cz
LOS ANGELES

Považuje se za "nejlepší" zpěvačku, herečku, ženu a zřejmě i nejdokonalejšího člověka na světě. Nyní se Paris Hiltonová rozhodla, že se stane i nejlepší matkou. Zoufale proto hledá muže, s nímž by založila rodinu.

Článek

"Mateřství je pro mě v životě jedna z nedůležitějších věcí. Snad se již brzy najde někdo, kdo by se mnou chtěl mít krásné děti," nechala se slyšet Paris.

Hotelová dědička ale bude mít dost možná s hledáním životního partnera, či dokonce manžela, problém. Namísto "chlapů pro život" si spíše hledá rozmazlené dědice podobné sobě. Děti řeckých rejdařů Stavros Niarchos a Paris Latsis jsou posledními z nich.

"S oběma byla zasnoubená a asi by následovala i svatba, kdyby rodiče obou mužů nakonec nezasáhli a Paris jim jednoduše nezatrhli," prozradila přítelkyně Paris.

Hiltonovou ale podobné nezdary nechávají chladnou. "Mateřství je jedním z mých životních cílů. Cítím v srdci, že budu výbornou matkou. Mám v sobě mnoho lásky, kterou mohu dát svým dětem. Vím přesně, že děti jsou největším skvostem v životě a i kdyby se stalo cokoliv, svůj názor nezměním," tvrdí Paris.

Reklama

Související články

Paris Hiltonovou pokousal medvídek

Dědičku hotelového impéria Paris Hiltonovou pokousal její vlastní medvídek. Musela být odvezena do nemocnice k ošetření, napsala agentura DPA. Medvídek Baby...

Paris Hiltonová se chystá do vesmíru

Hotelová dědička Paris Hiltonová ve vesmíru? Zdá se, že je to hudba blízké budoucnosti. Hiltonová bude pravděpodobně ve skupině lidí, která se podívá...

Výběr článků

Načítám