Hlavní obsah

Justin Timberlake: Nejlíp líbá můj pes

Novinky, Famous
LOS ANGELES

Jednu ránu za druhou zasazuje zpěvák Justin Timberlake své přítelkyni Cameron Diazové. Nedávno prohlásil, že nejlépe se zatím ve svém životě líbal se psem Buckleyem. Ani jeho bývalá partnerka Britney Spearsová, ani její nástupkyně Cameron se čtyřnohému chlupáči nevyrovnají. O Diazové navíc zpěvák tvrdí, že si ji vezme nejdříve v roce 2021.

Článek

O svých citech a občasném líbání se psem se Timberlake rozpovídal na party pořádané v New Yorku na počest křtu jeho nového alba. "Nejlepší polibek, jaký jsem kdy dostal? To je jednoduché. Nejlepší polibek, jaký jsem kdy dostal, byl od mého malého kamaráda. Jmenuje se Buckley, je to boxer a je nesmírně veselý. Když vás líbá, je to jako byste dostali sprchu přes celý obličej," odpověděl zpěvák na otázku, kdo z jeho blízkých umí nejlépe rozvášnit jeho rty.

V show Ellen DeGeneresové pak hvězda pop music přiznala, že si hodlá Diazovou vzít. Bude však čekat patnáct let. "Chce to čas," prohlásil. O rozchodu dvojice už kolovalo mnoho zpráv, žádná z nich se však neukázala jako pravdivá. Pár měl většinou jen krátkodobé problémy.

Reklama

Související témata:

Související články

Justin Timberlake potřebuje k sexu ticho

Zpěvák a tanečník Justin Timberlake, který chodí s herečkou Cameron Diazovou prozradil, že trpí psychickou poruchou. Není schopen milovat se svou přítelkyní,...

Výběr článků

Načítám