Hlavní obsah

Ester Ládová je ve formě, chystá se do rádia

Má za sebou už vydání jednoho CD, nyní se připravuje na dráhu rozhlasové moderátorky a přitom pilně pracuje na svém druhém albu. Ester Ládová (25) je ve skvělé formě, ale minulost ji pořád nedá spát.

Článek

"Nejvíce se bojím toho, že za mnou zase přijdou nějací lidi a budou mě urážet a odsuzovat za to, co už je dávno někde za mnou," říká vážně Ester.

"Já bych si strašně přála, aby tohle bylo už za mnou. Často se setkávám s tím, že mi lidé říkají, jak na mě změnili názor, ale zdaleka to nejsou všichni. Nechápou, že teď už je to se mnou jinak. Já se snažím, abych mohla dál zpívat pro lidi, protože zpívání je můj život. Byl to jeden film, jeden zatracený film, kterého nikdy nepřestanu litovat," řekla Ládová. 

Ester, která v loňském roce vydala své debutové album Tak už pojď, teď připravuje novou desku.

"To CD, na kterém pracuji, bude určitě propracovanější, nebudou to žádné diskotékové písně. Spíš bych si představovala tanečnější, rockovější styl, ale budou tam i krátké romantické písničky," říká.

Kromě práce by Ester ráda vyrazila někam do světa, ale kdy a kam, to už nezáleží na ní:"Nějakou dovolenou bych chtěla určitě v zimě podniknout, ale záleží na příteli, jestli se mu bude chtít a jak bude mít čas. Až řekne on, tak pojedeme," uvedla Ester Ládová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám