Hlavní obsah

Čtvrtina Rusů mívá sex za volantem

PETROHRAD

Rusové jsou nejhoršími řidiči Evropy, pětadvacet procent z dotázaných dokonce přiznalo, že už si během řízení užívali sex. Z nového průzkumu KRC Research and Goodyear také vyplývá, že Rusové příliš nevyužívají bezpečnostní pásy, porušují rychlostní limity, jezdí často na červenou a velká část z nich také přiznává jízdu pod vlivem alkoholu.

Článek

Deník Delovoi Peterburg přišel se zprávou, že šestatřicet procent Rusů pravidelně překračuje rychlostní limity, což je jednoznačně nejvyšší číslo v Evropě.

S telefonováním z mobilních telefonů během jízdy na tom Rusové nejsou zase až tak špatně, nicméně mají ještě hodně co vylepšovat. Tento prohřešek je méně častý u řidičů čtrnácti jiných evropských států. Co je ovšem alarmující, je fakt, že třicet procent lidí přiznalo, že už někdy usedli za volant pod vlivem alkoholu.

Rusové bohužel příliš nedbají ani na svou fyzickou kondici. Pouze devět procent dotázaných z ostatních států by neusedlo za volant, kdyby se necítili dobře. Z Rusů by se však chopila řízení téměř čtvrtina - třiadvacet procent.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám