Hlavní obsah

Svět poprvé spatřil Suri Cruiseovou

Novinky, Famous
LOS ANGELES

Svět poprvé spatřil Suri Cruiseovou - pět měsíců po narození. První obrázky zveřejnil bulvární magazín National Enquirer. Toma Cruise a jeho partnerku Katie Holmesovou s dcerkou Suri má na titulní straně i časopis Vanity Fair. Ten dokonce exkluzivně zveřejní dvaadvacetistránkové soukromé fotoalbum páru. Černé vlasy, jako by vypadla z oka Katie, a po růži ve tváři ani známky. Taková je Suri.

Článek

Enquirer je vůbec první médium, které fotky Suri zveřejnilo. S odkazem na snímky ve Vanity Fair píše, že se mohou fanoušci Toma a Katie těšit na fotografie spícího dítěte na hercově rameni, záběry ze společného dovádění v posteli a další.

Jenže fotografie v National Enquireru doprovázejí i negativní zprávy. Katie se totiž obává, že Tom zničí její kariéru a udělá z ní domácí puťku. Poté, co ji vedení Paramount Pictures Cruise odepsalo, začíná mít Katie pocit, že ji impulzivní partner stáhne ke dnu. "Tom se veřejně ponižuje a Katie zjišťuje, že to může mít vliv také na její kariéru. Hlavně jeho kontroverzní víra," řekla Enquireru kolegyně herečky.

Fotky dlouho upravovali grafici

Suri pro Vanity Fair nafotila slavná fotografka celebrit Annie Leibovitzová. Sérii snímků pořizovala po dobu jednadvaceti dnů. Zdroj z časopisu potvrdil, že to, co uvidíme, je výsledkem třídenní práce grafiků a dokonalé digitální retuše. "Byla to pěkná fuška. Grafici nad fotkami strávili tři dny téměř v kuse. Dalo jim zabrat, než Suri upravili tak, aby se Tomovi a Katie líbila," prozradil zdroj z Vanity Fair.

Před několika dny se v médiích objevily spekulace, že Cruiseovi dceru zatím neukázali světu, protože trpí růží, kterou má přes půl obličeje. Celebrity a přátelé páru, kteří Suri již viděli, ovšem nad růží pouze kroutí nevěřícně hlavou.

Reklama

Související témata:

Související články

Cruise s Holmesovou drží dcerku v utajení

Kde je Suri? ptá se americký tisk poté, co se na stránkách společenských časopisů objevily fotografie nejčerstvějších novorozenců slavných rodičů. Jen Suri,...

Penelope Cruz: Viděla jsem malou Suri!

Na světě je další zpráva, která potvrzuje existenci dcery herecké dvojice Toma Cruise a Katie Holmesové. O její existenci už začaly v mnoha amerických denících...

Výběr článků

Načítám