Hlavní obsah

Němečtí výrostci si vybrali špatnou oběť

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HAMBURK

Trio sedmnáctiletých chuligánů z německého Hamburku skončilo v nemocnici poté, co se pokusilo okrást juniorského šampióna v kick-boxingu a v karate o mobilní telefon. Sedmnáctiletí výrostci vehnali také sedmnáctiletého Pauli Borchardta do rohu, když se vracel domů z návštěvy u kamaráda.

Článek

Chlapec odmítl dobrovolně vydat mobilní telefon, kterým právě mluvil se svým bratrem, a tak se trio rozhodlo zmocnit se telefonu násilím. Jenže mladý šampión je během několika momentů poslal všechny tři k zemi a poté se vydal klidně dál směrem k domovu, který se nacházel na stejné ulici.

Ležící trojice si všiml náhodný kolemjdoucí a bez váhání zavolal ambulanci. Jeden z chuligánů musel v nemocnici zůstat, zbylí dva byli po ošetření ran propuštěni.

Policie šla mladého karatistu původně zatknout. Trio totiž policistům namluvilo, že je přepadl gang výrostků s baseballovými pálkami vedený sedmnáctiletým Borchardtem. Po rozhovoru s mladým sportovcem a jeho bratrem však policisté velmi rychle zjistili, že je vše jinak a trojice je nyní vyšetřována kvůli podezření z pokusu o loupežné přepadení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám