Hlavní obsah

Britney Spearsová čeká asi holčičku

HOLLYWOOD

Ti, kdo si dělali hlavu s tím, jaký dáreček přinést novému potomkovi pětadvacetileté Britney Spearsové, se už trápit nemusí. Nastávající maminka totiž sestavila seznam věcí, které její nové miminko bude bezpodmínečně potřebovat.

Článek

Zpěvačka by si pro své miminko přála pár věcí z luxusního butiku pro děti jménem Petit Tresor čili "malý poklad". Jejich cena se přibližuje tisíci dolarům. V seznamu je například lustr za 27 tisíc korun. Bez takového se určitě žádný novorozenec neobejde.

Jedna z přítelkyň Britney prozradila listu The Scoop, že zatímco maminka už v obchodě sama utratila přes třicet tisíc dolarů, od dárců podobnou velkorysost nečeká: "Určitě si nemyslí, že její přátelé nakoupí pro dítě všechno, co sepsala, ale zajímavé je že převažují věci růžové barvy."

Nenápadné oznámení pohlaví dítěte

Na seznamu pro přátele se prý objevuje kromě růžových předmětů objevují i oblečky s kraječkami, takže se dá čekat, že zpěvačka tímto způsobem kuriózně zveřejňuje pohlaví svého potomka.

Spearsová už má jednoho syna - Seana Prestona. Péči o malé dítě už provázelo mnoho skandálů, například jízda v autě na klíně matky bez jakékoliv bezpečnostní ochrany nebo přebalování chlapce na zemi jednoho z obchodů.

Reklama

Související články

Britney Spearsová: nikdo není lepší než já

Britney Spearsová říká, že se těší, až se vrátí zpět do pracovního koloběhu. Britney, která před pěti měsíci porodila syna Seana Prestona prohlásila,...

Britney Spearsové je milejší voda než syn

Zpěvačka Britney Spearsová se podle všeho ze všech sil snaží, aby si mezi spoluobčany vysloužila titul krkavčí matky. Po bláznivé automobilové jízdě,...

Výběr článků

Načítám