Hlavní obsah

Bond Daniel Craig se v novém snímku líbá s mužem

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zatímco v nové bondovce Daniel Craig vystupuje jako svůdce a milovník žen, ve filmu Infamous udělá radost spíše gayům. Tento snímek mající v současnosti premiéru totiž láká diváky mimo jiné také na Danielův herecký výkon, který je okořeněn líbáním s mužem.

Článek

Prvními svědky Danielova líbání s chlapem byli návštěvníci Mezinárodního filmového festivalu v Benátkách. Snímek Infamous představuje Craiga jako jednoho z brutálních vrahů, kteří zmasakrovali ve státě Kansas rodinu farmáře. Do jejich mysli se snaží proniknout spisovatel Truman Capote a vyprávění použít pro svůj román In Cold Blood. Mezi spisovatelem a vrahem Perrym Smithem, jehož ztvární právě Daniel Craig se vytvoří hluboký vztah. Muži se nakonec v intimní chvíli políbí.

"Nikdy jsem nesnil o tom, že bych políbil Jamese Bonda," tvrdí Toby Jones, který si zahrál spisovatele Capoteho, "teď, když to mám za sebou, můžu říct, že doufám, že jsem jen prvním z mnoha!"

Jenže režisér Douglas McGrath tvrdí, že Danielovi to jako Bondovi v ničem neuškodí. "V našem filmu je to někdo úplně jiný. Mnoho lidí ho dokonce nebylo schopno poznat. Má tmavé vlasy a hraje tak, že ho nepoznáte," míní McGrath.

Reklama

Související články

Fanoušci Bonda nechtějí ošklivého Craiga

Skalní vyznavači legendy agenta 007 se rozhodli organizovaně bojkotovat film Casino Royale s Danielem Craigem v hlavní roli. Na internetu vyzývají další lidi,...

Daniel Craig v Bondovi odhalí své mužství

Herec Daniel Craig (38) se stále potýká se svou novou rolí agenta 007. Fanoušci bondovek ho stále odmítají, a proto přišel s novým odhalením. "Jsem připraven...

Výběr článků

Načítám