Hlavní obsah

Muž si vzal z práce volno až na své sté narozeniny

LONDÝN

Nejstarší anglický pracovník dostal od svých šéfů příkazem den volna, aby si oslavil své sté narozeniny. Mechanik Buster Martin doufá, že bude moci pracovat až do svých 125 let, informoval the Daily Mirror. Původně plánoval oslavit své narozeniny pouhou pintou piva ve své oblíbené hospůdce, ale jeho kolegové pro něj připravili VIP prohlídku stadiónu Chelsea FC. Oslavenec dostal dres klubu se svým jménem a číslem 100.

Článek

Buster Martin už jednou do penze odešel. Stalo se tak před třemi lety, kdy se mu přestala zamlouvat práce stánkaře na trhu. Po třech měsících se ale začal nudit a našel si práci na částečný úvazek jako mechanik - pomáhá udržovat v dobrém stavu 100 dodávek jedné instalatérské firmě.

Martin prohlásil: "Znuděnost, to je velký zabiják. Vrátil jsem se do práce, abych zůstal aktivní. Kdybych nepracoval, tak bych byl ten nejvíc nabručený mrzout, na kterého jste kdy narazili, takže opravdu nechci přestat pracovat."

Práci starého muže si šéf Charlie Mullins velmi pochvaluje: "Máme několik starých zaměstnanců a dokud bude na směně Buster, tak mi je jasné, že s žádnou dodávkou problémy nebudou."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám