Hlavní obsah

Na aukci je k mání sendvič nakousnutý Spearsovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Na internetové aukci eBay je k mání opravdu kdeco. Momentálně třeba napůl snědený sendvič s vejcem a salátem, do kterého se zakousla americká popová zpěvačka Britney Spearsová na nedávném udílení cen. Potom si jej odnesl domů jeden číšník, když mu došlo, že by mu mohl vynést nějaký ten peníz.

Článek

Na sendvič bylo dosud učiněno 23 nabídek, z nichž nejvyšší činí v přepočtu necelé dva tisíce korun. "Nedostal jsem žádné instrukce, jak naložit se zbytky jídla, které jsem měl uklidit," uvádí číšník v doprovodném textu na internetové stránce.

"Když jsem dorazil domů, vzal jsem foťák a nafotil pár snímků, pak jsem zbytky ihned vakuově zabalil. Ve vakuovém balení vydrží podobné věci dlouhá léta."

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová: Jsem skvělá hospodyňka

Už je to tak. Britney Spearsová vyměnila své sexy oblečky a mikrofony za zástěru a mop s kbelíkem. Zřejmě se snaží stát hospodyňkou roku. Těhotná popová hvězda...

Těhotná Spearsová pózuje v Evině rouše

Americká zpěvačka Britney Spearsová, která je v šestém měsíci těhotenství, pro titulní stránku srpnového vydání dámského časopisu Harper's Bazaar zcela...

Výběr článků

Načítám