Hlavní obsah

Madonna a Guy Ritchie zachraňují manželství

– LONDÝN
Novinky, Famous.cz

Madonna a její manžel Guy Ritchie mají ve všem řád. Začali si dokonce plánovat i sex. Chtějí tak okořenit svůj skomírající milostný život. Pár čelí již několik měsíců pomluvám o problémech v manželství. Nyní se ale rozhodl vzít věci do vlastních rukou a zachránit, co z jejich vztahu zbylo.

Článek

Oba si naplánovali, že se budou jedem druhému věnovat třikrát týdně, včetně sexu.

"Konečně se domluvili. Slíbili si, že si jeden druhého užijí alespoň třikrát týdně. Madonna si také vydupala čas jen a jen pro sebe, během kterého bude Guyovi vyprávět o své kariéře a vyslechne si jeho názor," prozradila blízká přítelkyně páru britskému magazínu Grazia. Madonna a Guy také souhlasili se vzájemnými ústupky.

Filmový režisér slíbil své slavné manželce, která nedávno oslavila osmačtyřicáté narozeniny, že omezí vysedávání u playstationa a videoher a také bude méně navštěvovat hospody. Madonna na oplátku svému manželovi přislíbila, že mu alespoň jednou měsíčně uvaří a nikdy od něj a jejich dětí - šestiletého Rocka a devítileté Lourdes, kterou má zpěvačka s instruktorem fitness Carlosem Leonem - nebude déle než deset dnů v kuse.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna a Guy Ritchie adoptují dítě

Zpěvačka Madonna chce se svým manželem Guyem Ritchiem adoptovat dítě. Podle informací časopisu Star se již zaregistrovali na všechny úřady a začali proces,...

Výběr článků

Načítám