Hlavní obsah

Jiřina Bohdalová cvičí se smetákem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Většina českých hereckých celebrit jezdí po celoročním pracovním nasazení o prázdninách také do lázní. Pětasedmdesátiletá herecká superstar si na tento typ odpočinku nepotrpí."Myslím, že lázně jsou velmi potřebné zvlášť pro herce ve zralých letech. Ale já jsem na ně nikdy neměla čas, nikdy jsem také jako pacientka v lázních nebyla," řekla Bohdalová.

Článek

"Tři neděle nic nedělat, to si snad ani neumím představit. Ale každý rok si říkám, že bych je potřebovala, že už bych měla konečně jet, ale nikdy mi to nevyšlo. Například letošní prázdniny jsem výborně prožila na chalupě.

Vařila jsem, pekla, smažila. Nikdo mi tedy nemusel připravovat nějaká cvičení, protože jsem pohybu měla plno a ani nepotřebuji dietu, normálně jím a především denně cvičím se smetákem a hadrem i kolem sporáku. Samozřejmě, že třeba přitom někdy i myslím na nějakou svou příští roli, o které ale dopředu nikdy nemluvím, abych ji nezakřikla. Až nějaká přijde, tak to bude," směje se první dáma české komedie.

Z dcery Simony má velkou radost

Jiřina Bohdalová se věnuje hodně svým dvěma vnukům a s jejich maminkou herečkou Simonou Stašovou má ty nejlepší vztahy. "Ze Simony mám velkou radost. Zaplať pánbůh je úplně odlišný typ herečky, než jsem já. Cením si na ní, že nikdy nechtěla jít v mých šlépějích a nikdy mě nenapodobovala. Je úplně jiná, je svá a já si toho na ní cením. Prostě jsem nejen spokojená babička, ale i matka," říká Jiřina Bohdalová.

Reklama

Související témata:

Související články

Jiřina Bohdalová: Jsem divák středňák

Česká televize začne v neděli vysílat cyklus mikrokomedií Nadměrné maličkosti. Staví nejen na oblibě žánru a humoru vůbec, ale také na kvalitním hereckém...

Výběr článků

Načítám