Hlavní obsah

Eva Longoriová pobíhá doma nahá

Novinky, Famous
LONDÝN

Eva Longoriová, hvězda seriálu Zoufalé manželky, běhá doma nahá. Pocit svobody a lehkosti však těžce nese její milenec, jehož nahá kráska neustále vzrušuje. Herečka přiznává, že je jí nepřetržitý zájem přítele Tonyho Parkera velmi příjemný.

Článek

"Nedokáže ode mě dát ruce pryč. Když je parný den, velmi ráda po domě pobíhám nahá a trochu dráždím Tonyho. Občas ho to přivádí k šílenství, ale já tenhle způsob provokace miluji," přiznala vnadná seriálová hvězda britskému magazínu OK!.

Hnědovlasá herečka se svým o sedm let mladším basketbalistou tráví čas velmi zřídka. V tom vidí oba milenci výhodu, jsou si vzácnější a také jejich sexuální život je dravější. "Náš vztah je díky tomu intenzivnější. Vytvoříte si ohromný smysl pro očekávání a toužení po druhé osobě. Oba si nesmírně užíváme, jak se učíme jeden od druhého. Nikdy jsem lepší vztah s mužem neměla," dodala Eva.

Vnady jednatřicetileté Evy budou moci brzy obdivovat také diváci TV Prima, která od září seriál Zoufalé manželky nasadila do svého programu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám