Hlavní obsah

Čejkovou vystřídá na Primě Aichmajerová

PRAHA

TV Prima našla náhradu za moderátorku bulvárně zpravodajského magazínu Extra Mirku Čejkovou. Od září bude pořadem provázet Eva Aichmajerová (28). Potvrdila to ve středu mluvčí televize Jana Malíková. Čejková musela z pořadu odejít poté, co se rozhodla kandidovat do Senátu za stranu Politika 21. Prima ji nehodlá dělat politickou kampaň tím, že bude vidět na obrazovce.

Článek

"Eva je výbornou posilou pro náš tým a jsem si jistý, že v tomto formátu využije velmi dobře svých moderátorských schopností," řekl šéfredaktor zpravodajství Primy Jiří Závozda.

Čejková odešla v polovině srpna [celá zpráva], pořad dva týdny uváděla každý den druhá moderátorka Lucie Výborná.

Aichmajerová se na obrazovce poprvé objeví v pondělí 4. září. Dříve moderovala například reality show Big Brother na Nově, v současnosti uvádí pořad Snídaně s Novou.

"Nabídka z Primy přišla velmi rychle a já jsem se také velmi rychle rozhodla. Moderátorské zkušenosti už mám, ale tohle je šance, která mě může posunout o velký kus dál," uvedla k nabídce Aichmajerová.

Reklama

Související témata:

Související články

Čejková zažaluje Primu

Televizi Prima se chystá zažalovat její bývalá moderátorka Mirka Čejková, která kandiduje do Senátu v Praze 12 za uskupení Politika 21 europoslankyně Jany...

Výběr článků

Načítám