Hlavní obsah

Jaggerovi už při koncertování dochází kyslík

Novinky, Famous
LONDÝN

Třiašedesátiletý zpěvák Mick Jagger už není žádný mladík a živá vystoupení už nezvládá jen s pomocí kyslíku, který sám nadýchá ze vzduchu. Na každém koncertě má připravené zásoby kyslíku v zákulisí. Frontman kapely Rolling Stones přiznal, že je to jeho hlavní zdroj energie k odzpívání dvouhodinového koncertu. Z kyslíkové masky nasává vždy, když kytarista Keith Richards hraje svá dvě sóla.

Článek

"Pomáhá mi lépe znovu popadnout dech. Kyslík mi vyčistí vzduchovody a dostane mě zpět do formy. Jedině tak jsem schopen zvládnout druhou polovinu show," přiznal Jagger britskému listu Daily Star. Jeho slova potvrdil také mluvčí Stoneů s tím, že zpěváka kyslíková maska doprovází na celém turné A Bigger Bang. "Spousta zpěváků má v zákulisí kyslíkovou masku. Je to běžná věc," uvedl mluvčí.

Jagger údajně užívá kyslík i jako účinnou léčbu před a po prohýřených nocích. "Ronnie Wood uspořádal po nedělním koncertu v Twickenhamu večírek a Mick si předtím také šlehnul kyslíku. Vydrží tak déle svěží a vzhůru," práskl na zpěváka jeden z jeho kolegů.

Reklama

Související témata:

Související články

Micka Jaggera honí před koncertem mlsná

Zpěvák legendární rockové skupiny Rolling Stones Mick Jagger prozradil recept, jak vydržet i po šedesátce křepčit na pódiu během celého dvouhodinového koncertu...

Výběr článků

Načítám