Hlavní obsah

Turek vydával vakuovou pumpu za bombu

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHICAGO

Rozruch na mezinárodním letišti v Chicagu vyvolal devětadvacetiletý Mardin Azad Amin, který ochrance sdělil, že zvláštní předmět v jeho zavazadle připomínající vakuovou pumpu je ve skutečnost bomba. Důvod? Před vedle stojící matkou se bál hovořit o svých problémech s erekcí. Za lež ho čekala důkladná prohlídka a obvinění za poplašnou zprávu.

Článek

Mladého Turka si vzala do parády ostraha na chicagském letišti, když v jeho tašce odhalila podezřelý předmět. Amin, který letěl do Turecka, ochrance sdělil, že jde o bombu. Informuje o tom deník Chicago Sun-Times.

Ve skutečnost se ale svým neuváženým krokem pouze pokusil zatajit fakt, že černý předmět je ve skutečnosti součást vakuové pumpy. Muž vyšetřovatelům přiznal, že se rozhodl lhát, protože v jeho blízkosti stála při odbavování matka. "Nechtěl jsem, aby se o pumpě dozvěděla," vypověděl Amin, jemuž nyní za lež hrozí až tři roky vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám