Hlavní obsah

Tomáš Krejčíř: Moderoval jsem už i zabijačky

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Středeční Beton Summer Session na Střeleckém ostrově nemoderoval nikdo jiný, než horolezec Roman z Ordinace v růžové zahradě - Tomáš Krejčíř. Na letní party prováděl návštěvníky večerem plným hudby, filmu a barmanského umění.

Článek

Na hosty čekala například jízda na dvoukole nebo petanque, oblíbená hra zejména ve Francii. O hudební doprovod se postarala začínající hudební skupina SOIL a skupina nominovaná na cenu Anděl za objev roku - November 2nd.

Večeru dominovala barmanská show a poté promítání na velkém plátně. Celý večer se mezi hosty pohyboval Tomáš Krejčíř, alkoholický drink jste však v jeho rukou vidět nemohli. "Bylo období, kdy jsem alkohol konzumoval hodně, ale teď už ho nepiji vůbec. Vím, je to paradox, že moderuji tuto akci a přitom nepiju alkohol. K lidem, kteří pijí ale nemám vůbec negativní vztah, chápu to jako jistou formu uvolnění," řekl Novinkám Krejčíř.

Moderátorská práce ho baví a sám říká, že už moderoval mnoho zvláštních akcí. "Moderoval jsem třeba už i dvě zabijačky a byla to docela zábava," zavzpomínal Krejčíř. Momentálně mu zabírá hodně času natáčení Snídaně s Novou a dalšího pokračování Ordinace v růžové zahradě, které se přesune z gynekologie na pediatrii. Z děje však nic prozradit nemohl: "Stejně byste se mnoho nedozvěděli, já jsem jen nějakých šest dílů před vámi," smál se Krejčíř.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám