Hlavní obsah

Třináctiletá dívka vyhrála soutěž v pojídání kukuřice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RAINHILL/STRETTON

Teprve třináctiletá dívka porazila tři muže a stala se britskou šampiónkou v pojídaní kukuřice. Emily Cotterillová spořádala 26 kukuřičných klasů během pouhých dvaceti minut. S malou Emily se přitom ani v nejmenším nepočítalo, neměla totiž vůbec soutěžit. Malá kukuřičná lady totiž nahradila svého otce jen několik minut před začátkem soutěže.

Článek

Zatímco její soupeři, urostlí muži ve středním věku, postupně odpadali, tak malá školačka prostě a jednoduše jedla dál. Čtyřiačtyřicetiletá matka Ann řekla: "Všichni ti muži byli pořízkové. Mysleli jsme, že naše malá holčička nemá žádné šance, ale ona prostě pokračovala a pokračovala..."

Emily z vesnice Rainhill své vítězství v soutěži, která se konala v městečku Stretton v hrabství Cheshire, komentovala. "Po patnácti mi bylo tak trochu špatně, ale po nějakém tom říhání jsem mohla pokračovat dál. Nějakou dobu teď nebudu chtít kukuřici vidět a nejsem si vůbec jistá, jestli budu titul příští rok obhajovat," řekla Emily.

Šestačtyřicetiletý otec Peter přiznal: "Hodlal jsem soutěžit, ale poté, co jsem viděl rozměry ostatních mužů, tak mě napadlo, že by si mohla Emily vést lépe než já. Když pozvedla nad hlavu pohár, tak jsem byl velmi pyšný."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám