Hlavní obsah

Superstar 3 je za dveřmi, na úvodní party to žilo

Novinky, Jakub Kynčl
PRAHA

Pražský klub Infinity hostil v pondělí večer hvězdičky prvních dvou sérií pořadu Česko hledá Superstar spolu s porotou, která některým soutěžícím třetí řady opět pořádně zatopí. A že se mají diváci na co těšit, to jasně odkryla ochutnávka z již natočených dílů, která byla v klubu promítnuta.

Článek

To, že Superstar 3 začíná tuto neděli, jistě není tajné. Co možná ale nevíte, je to, že všechny díly, které mohly být předtočeny, už předtočené delší dobu jsou. Režisérka Jana Rezková, která stojí za všemi díly až do semifinále míní, že se mají diváci na co těšit. "Opět máme několik velmi slibných objevů. Některé hvězdičky jsou ve věku šestnácti až sedmnácti let, některé opět o něco starší. A co se týče hvězdné pěchoty, tak to bude opět velmi žhavé. Dva až tři soutěžící se nejspíš opět velmi významně zapíšou do historie," řekla Rezková.

Důležitý je dobrý manažer

Superstáři se chovali povětšinou velmi příjemně a nehráli si na žádné mega hvězdy. Vlasta Horváth a zejména Petr Poláček neustále rozdávali úsměvy. Nebyl z nich cítit ani náznak namyšlenosti, která se vznáší okolo mnoha soutěžících reality shows Big Brother a VyVolení. Finalista první série Petr Poláček vzkazuje budoucím finalistům Superstar 3, že na českém hudebním trhu stále ještě místo je. "Základem je být svůj, chovat se slušně k osobnostem českého showbussinesu a najít si dobrého manažera, který vás umí trochu protlačit", řekl Poláček.

Langerová, Bende a Issa chyběli

Kdo všechno se na party objevil? Porota a moderátor Leoš Mareš byli úplnou samozřejmostí. Ze soutěžích to byli vyjma dvou výše jmenovaných například Šárka Vaňková, Julián Záhorovský, sestry Zaňkovy, Ali Amiri, Filip Jankovič a mnozí další. Chyběli například Petr Bende a Aneta Langerová, která podobné akce příliš nenavštěvuje. Nedostavil se ani Sámer Issa. Otázka je, jestli byl vůbec pozván. Už si to rozházel s tolika osobnostmi českého showbusinessu, že by nebyl zázrak, kdyby ho pozvání nějakou zvláštní shodou okolností minulo.

Reklama

Související články

Třetí Superstar bude s Marešem a Csákovou

TV Nova ve středu ohlásila třetí sérii pěvecké reality show Česko hledá Superstar. Moderovat ji bude Leoš Mareš. I když druhá série měla problém najít aspoň...

Začal konkurz na Superstar, zájemců je 7600

Nedělní ráno bylo speciální pro mnoho mladých lidí, kteří vidí svou budoucnost v hudebním šoubyznysu. V tuto dobu totiž začala selekce těch nejlepších z 7643...

Výběr článků

Načítám