Hlavní obsah

Robbie Williams: S drogami je život zajímavější

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Robbie Williams tvrdí, že je jeho život díky drogám "mnohem zajímavější". Britský zpěvák přiznal, že konzumuje alkohol a drogy ve velkém již šest let a nyní je závislý. "Je těžké žít bez drog. Škoda, že ještě nevymysleli něco, co je méně depresivní než extáze, nebo drogu, po které nejste tolik paranoidní jako po koksu," postěžoval si Robbie v rozhovoru pro The Sun.

Článek

"Jsem závislý na všem. Pokud si zahraju dvakrát za sebou stolní tenis, vybuduju si závislost asi i na něm. Drogy dokáží lámat srdce, způsobují deprese, likvidují duši i vztahy, ale přesto je díky nim můj život zatraceně zajímavý," prohlásil zpěvák.

Robbie, který je nyní na cestách se světovým turné Close Encounters, v interview pro The Sun zmínil, že se nikdy neožení, protože nedokáže žít v monogamním vztahu. "Stoprocentně se neožením v následujících deseti letech. Přestal jsem manželku hledat už dávno, protože se neumím vzdát sexu s jinými holkami. Jsem šťastný, když si můžu takhle užívat," svěřil dvaatřicetiletý zpěvák exkluzivně britskému deníku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám