Hlavní obsah

Ruska nabízí své tělo jako billboard

Novinky, Famous
MOSKVA

Pětadvacetiletá Ruska nabízí své tělo jako chodící billboard. V inzerátu zveřejněném na internetu se cení na pětadvacet korun za centimetr čtvereční. Žena, která se představuje pouze jako Nataša, se chce na rok obléci do jakéhokoliv sloganu nebo fotografie, kterou si zadavatel vybere. Nepůjde však o žádnou reklamu s nádechem tvrdé erotiky. Na prodej nejsou všechny části jejího těla.

Foto: NOVINKY, Novinky

Co na podivnou reklamu řeknou ruští policisté, je otázkou.

Článek

Zákazníci si mohou vybrat kterékoliv místo na těle, kam svůj slogan umístí, vyjma některých partií, které by nerada ukazovala na veřejnosti. Žena svoji nabídku popisuje jako "překvapující a unikátní způsob reklamy".

"Je mi opravdu jedno, jakou reklamu budu na těle nosit. Jsem ochotná prezentovat prakticky cokoliv, včetně erotických služeb," uvedla Nataša, která požaduje smlouvu minimálně na dva a půl tisíce korun, což je poplatek za sto centimetrů čtverečních jejího těla.

Reklama

Související témata:

Související články

Rodiče nabízejí reklamní plochu na dítěti

Rodiče z kanadského Winnipegu hodlají využit své roční dítě k inzertním účelům. Prostřednictvím internetu nabízejí na rok reklamní plochu, kterou je možné...

Výběr článků

Načítám