Hlavní obsah

Ruská mafie prý plánuje únos Madonny

Novinky, Famous
LONDÝN/MOSKVA

Zpěvačka Madonna se obává o život. Ruská mafie údajně plánuje její únos. V ohrožení jsou také zpěvaččiny děti. Zpráva o možném útoku na Madonnu přišla v souvislosti s jejím koncertem v Moskvě příští měsíc. Manžel Guy Ritchie se v obavách o rodinu postaral o posílení ochranky. "Madonna, Lourdes i Rocco jsou v bezpečí. Zajistil jsem zvýšení ostrahy," ujistil Guy.

Článek

"Madonna se o sebe sice bojí, ale bere to vcelku na lehkou válku. O všechno se musel postarat Ritchie. Bezpečnost rodiny je na jeho bedrech. Najal ostré vycvičené chlápky a denně se ujišťuje, že je všechno v pořádku," informoval deník The Sun.

"Madonna si žádné problémy nepřipouští, všechno je na Guyovi. Její tour manažer Chris Lamb si rve vlasy, když se dozvěděl, že byla posílena její ostraha," dodal zdroj z Madonnina Confession Tour, v rámci kterého dorazí začátkem září i do Česka.

Všechny nepokoje spojené se zpěvačkou zřejmě pocházejí z jejího vystoupení na kříži, při kterém si na koncertu nasazuje na hlavu trnovou korunu a zpívá své hity na kříži ze zrcadel. To zvedlo vlnu nepokojů u věřících po celém světě.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna a Guy Ritchie adoptují dítě

Zpěvačka Madonna chce se svým manželem Guyem Ritchiem adoptovat dítě. Podle informací časopisu Star se již zaregistrovali na všechny úřady a začali proces,...

Výběr článků

Načítám