Hlavní obsah

Záchranáře Hasselhoffa nepustili na pláž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MALIBU

O pomíjivosti světské slávy se bolestně přesvědčil tvůrce a jeden z hlavních hrdinů legendárního seriálu Pobřežní hlídka David Hasselhoff. Zdrcený rozvodem s Pamelou Bachovou a dalšími ranami, které mu v poslední době osud štědře naděluje, si šel zavzpomínat na místa, kde slavil největší úspěchy - tedy na pláž v Malibu.

Článek

Se zlou se však potázal. Strážce areálu v ošuměle působícím dvaapadesátníkovi nepoznal někdejšího představitele oslnivého šéfa plavčíků Mitche Buchannona a po Davidovi požadoval, aby si jako každý jiný návštěvník koupil vstupenku.

"Člověče, vy zřejmě nevíte, s kým mluvíte," reagoval na požadavek Hasselhoff. "Vždyť já jsem kdysi byl vládcem této pláže!"

Strážce vchodu tím však neobměkčil, a tak se obrátil k odchodu. Vydat v přepočtu 150 korun za to, aby nostalgicky snil o časech, kdy ležel na prosluněném písku obklopený hejnem sličných krásek v čele s prsatým zázrakem Pamelou Andersenovou, se mu prý zdálo přece jen trochu drahé.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám