Hlavní obsah

Zoufalým Angličanům zpustošila byt zuřivá veverka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Rozzuřená a podle expertů zřejmě i zoufalá veverka zpustošila v západoanglickém Cheltenhamu byt v rodinném domě. Zůstala po ní škoda v řádu desítek tisíc korun. Když se majitelé domu vrátili z víkendového výletu, našli roztrhané čalounění na sedačce, zničené závěsy a koberce a převrácené květináče.

Článek

Zoufalí majitelé si neprve mysleli, že jim do bytu vloupali zloději a vandalsky jej poničili, avšak otisky paciček všude po bytě pachatele brzy usvědčily, napsala agentura DPA.

Veverka se zřejmě dostala do obývacího pokoje komínem krbu, pak ale už nedokázala vylézt ven. Zato se pokoušela uniknout tím, že se snažila prokousat dřevěné rámy oken, dokonce ohlodala i plechová futra dveří. Ani jedno se jí ale nepodařilo a majitelé bytu nakonec našli veverku mrtvou za gaučem, celou pokrytou sazemi.

Příčina smrti zvířátka zatím není známa, ale zřejmě bude na vině množství nestravitelného materiálu, kterým se přecpala - vlákna z koberce, závěsů a čalounění, případně lak z ohlodaných okenních rámů. Jinak by totiž víkendové uvěznění musela v pohodě přežít i o hladu a žízni.

Reklama

Související témata:

Související články

Veverka zahnala desetiletou holčičku na strom

Hasiče už asi nepřekvapí, když musejí sundavat ze stromů zaběhnuté kočky, ale tentokrát to bylo trochu jinak. Vyděšená desetiletá holčička Lisa z německého...

Policie zastavila dopravu a hasiči honili veverku

Ve středu ráno vyjeli profesionální hasiči z Prostějova zachraňovat veverku, která uvízla pod dřevěnými paletami v soukromé firmě v Prostějově. Městská policie...

Agresivní veverka pokousala šest lidí

Veverka je nepochybně roztomilé zvířátko a málokoho by napadlo, aby se jí bál. Že však může být také nebezpečná a pěkně agresivní, si vyzkoušelo na vlastní...

Výběr článků

Načítám