Hlavní obsah

Agresivní veverka pokousala šest lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Veverka je nepochybně roztomilé zvířátko a málokoho by napadlo, aby se jí bál. Že však může být také nebezpečná a pěkně agresivní, si vyzkoušelo na vlastní kůži několik lidí v parku městečka Winter Park u Orlanda na Floridě.

Článek

Agresivní veverka pokousala a poškrábala nejméně šest dospělých, kteří se parku procházeli, dokonce i jedno dítě. Jinak plachý živočich na lidi útočil a pronásledoval je. Několik osob dokonce vyhledalo lékařské ošetření a dalo se raději očkovat proti vzteklině. Naštěstí veveřice, kterou nakonec pracovníci parku odchytili, vzteklinu neměla. "Byla jen agresivní - čert ví proč," řekl jeden z nich.

"Seděla jsem na lavičce, tu se náhle zčistajasna objevila veverka. Pěkně mě poškrábala, tak jsem chtěla odejít. Zvíře se ale pustilo za mnou. Přidala jsem do kroku a běžela - potvůrka běžela za mnou," vylíčila zkušenost s maličkým tvorečkem jedna z jeho obětí.

Reklama

Související témata:

Související články

Policie zastavila dopravu a hasiči honili veverku

Ve středu ráno vyjeli profesionální hasiči z Prostějova zachraňovat veverku, která uvízla pod dřevěnými paletami v soukromé firmě v Prostějově. Městská policie...

Ve Skotsku se budou střílet šedé veverky

Ve Skotsku budou nejspíše vypláceny odměny za zastřelení nebo jiné ulovení šedých veverek. Konzervativní strana MSP tak chce učinit proto, aby ochránila stavy...

Výběr článků

Načítám